Terrasoverkapping

 Met een Gumax® terrasoverkapping geniet u van uw tuin met het comfort van binnenshuis en heeft u met oog op de toekomst volop uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u rondom glazen plaatsen en zo als het ware een serre creëren. Met de verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmtewerende overkapping.
Tuinmaximaal levert de terrasoverkappingen als compleet bouwpakket waardoor 80% van onze klanten zelf monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage van uw terrasoverkapping door Tuinmaximaal te laten verzorgen.

De goedkoopste terrasoverkapping vindt u bij Tuinmaximaal

Tuinmaximaal werkt niet met onnodige tussenschakels zoals groothandels en inkooporganisaties. Elke terrasoverkapping komt rechtstreeks uit de fabriek met als voordeel voor u dat wij op de bouwpakketten en op de prijzen inclusief montage de laagste prijs garantie geven. Een ander groot voordeel van het overslaan van alle tussenschakels zijn de snelle levertijden van gemiddeld een week voor de bouwpakketten en een maand voor een overkapping inclusief montage.
Bekijk onze prijzen en zie dat u voor een goedkope terrasoverkapping bij Tuinmaximaal moet zijn. Na bestelling van een terrasoverkapping via onze webshop wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen om de levering in te plannen.

Ontdek de mogelijkheden