Algemeen

Pure nostalgie, dat is de Betalux® markiesFunctionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Voor het vervaardigen van een topproduct als een Betalux® markies wordt gebruikt gemaakt van moderne productie middelen en uitsluitend de beste kwaliteit materialen.

De basis van een Betalux® markies wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, waarbij de details nooit uit het oog verloren worden. Door een hoogwaardig afwerkingsniveau in combinatie met een high-end verfsysteem en de toepassing van eerste klas materialen en onderdelen onderscheiden Betalux® markiezen zich op alle fronten.

MachinesAmbachtelijk handwerk van voorheen wordt steeds meer vervangen door moderne productiemethoden. Zoals het schuren van de dekplanken en zijschotten met (breed)band schuurmachines. Het maken van rondingen in aan zijschotten door CNC freesmachines. Naast snelheid in productie is ook constante kwaliteit erg belangrijk.

Het productieprocesDankzij de vergaande optimalisering van het totale productieproces, is Betalux® in staat korte levertijden te garanderen. Ook in het hoogseizoen, het moment dat u moet scoren met zonwering.

ToepassingenNaast de toepassing op een klassieke gevel kan de Betalux® markies ook op een moderne gevel voor een verrassend effect zorgen.

VoorbeeldenBekijk de verschillende toepassingen van onze markiezen: